Житель Миколаєва розповів про недавній візит до міста президента Петра Порошенка, який перед виборами активно об'їжджає регіони.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Подробицями поїздки гаранта чоловік поділився у соціальних мережах.

Він розповів, що поки народ бідує, Порошенко дозволяє собі гелікоптери, елітні броньовані автівки та армію охоронців.

"Я з міста Миколаєва! Не так давно, у нас гастролював пан Порошенко. Прилетів на літаку в аеропорт, поїздом привезли його 2 Мерседеса броньованих, вони виїжджали з вагона, з вигляду звичайний плацкартний вагон)))! Ці два Мерседеса поїхали за ним в аеропорт! Виступив в Миколаєві, потім полетів на вертольоті в Южноукраїнськ, після прилетів назад. Сів в Мерседеси, вони відвезли його назад в аеропорт! І це все за наші бабки! П_дец !!!", - обурюються чоловік....

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, мер Черкас - Анатолій Бондаренко - висловився на рахунок втечі Президента України з мітингу в місті.

"Замість того, щоб поспілкуватися з мешканцями міста, президент просто банально втік. І замість того, щоб просто відповісти нашим патріотам, коли посадять Свинарчука та його дітей, він полетів напевно на гелікоптері в Київ..." - невдоволений мер.

Бондаренко переконаний, що президентові не потрібно ховатися за бронемашинами і поліцією, а потрібно виходити і відповідати на запитання.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у четвер, 14 березня, спливла шокуюча інформація про замах на президента Петра Порошенка, який готується під час його поїздки до Закарпаття.

Про це повідомив ужгородець Євген Рахімов у Facebook, пишуть Новини Закарпаття.

"Прошу вважати мій пост,як офіційне повідомленням про підготовку злочину" - заявив Євген Рахімов.

Також Знай.ua писав про те, що у Житомирі зірвали агітаційний мітинг кандидата в президенти України і чинного глави держави Петра Порошенка.