У разі, якщо на президентських виборах в Україні переможе лідер студії Квартал 95 Володимир Зеленський наслідки можуть бути непередбачуваними. Західні дипломати не знають, чого чекати.

Про це повідомляє The Economist.

У статті підкреслюється стурбованість дипломатів тим, що Зеленський, як кандидат в президенти неподготовлен і не має досвіду в політиці.

На Заході хочуть більшого розуміння прагнень і планів Зеленського про те, як припинити війну на Донбасі і зберегти курс на євроінтеграцію. Крім того, не зрозуміла його позиція щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зокрема, прорив і лідерство Зеленського в рейтингах може бути обумовлено тим, що українці втомилися від старих політиків", до яких немає довіри.

Тобто для того, щоб зрозуміти, яким Зеленський буде президентом, потрібна ясність в його передвиборчій програмі, яка до цих пір залишається "загадкою".

Крім того, на Заході зростає стурбованість питанням легітимності голосування, адже побоюються інформаційних атак з боку РФ і хакерів.

"Якщо українці 1 квітня не зможуть довіряти результатам першого туру виборів, приводів для сміху не буде", - наголошується в статті.

Нагадаємо, експерт розкрив головний козир Зеленського. Політолог оцінив шанси топ-кандидатів на посаду президента України.

Як повідомляв Знай. ua, квартал 95 показав "криве дзеркало" Порошенко. Гумористи показали українцям черговий випуск шоу перед виборами.

Знай. ua писав, що Кравець з Кварталу 95 показала справжню ревнощі. Гумористи пожартували перед виборами.