Війна на Сході України триває вже більше п'яти років і кінця їй не видно. Здебільшого політики займаються популізмом і якихось конкретних дій, щоб зупинити кровопролиття на Донбасі не відбувається. Але можливо це так здається зі сторони, і наші народні обранці знають способи як припинити війну?

Жінкам зброю

За словами народного депутата від "Народний рух України" Віктора Кривенка, найдієвішим способом буде повернути Україні статус ядерної держави. Він упевнений, що тоді всі будуть боятися з нами конфліктувати.

"Зараз танки не вирішують, ефективність ракети 94%. У мене в програмі прописано - створення ракетного озброєння, здатного досягти країни агресора. Як гарантії відсутності масштабного вторгнення, створення кібер армії, створення резервної армії. Кожен українець, за бажанням і жінка має хоча б тиждень на рік провести на зборах. Ми виступаємо за вільне володіння зброєю. Українець завжди був озброєний. Вчити адміністрації, чиновників. Орієнтовний час дезінтеграції Росії 20-40 років", - говорить Віктор Кривенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Вирішувати повинні кандидати в президенти

У свою чергу депутат від "Народного Фронту" Геннадій Кривошея перевів стрілки на кандидатів в президенти. Він вважає, що саме ці люди повинні замислюватися над питанням, як швидше закінчити війну.

"Будь-яка війна повинна закінчуватися тільки миром. І Україна повинна повернути всі території, які окуповані російським загарбником. Потрібно вести відповідну державну політику, яку повинен вести президент разом з парламентом і урядом. І потрібно питати у кандидатів в президенти", - коментує Геннадій Кривошея.

Що ж поки війна триває політики, в основному, діляться методами як досягти миру війною.

Раніше Знай.ua писав, що в Україні вже не залишилося політиків, яких хоча б раз не називали "Рукою Кремля.

Також Знай.uaписав "Чий Крим": українці запитали кандидатів у президенти про наболіле.

Знай.ua повідомляв, що Зеленського хочуть забрати до армії: чи готовий слуга народу змінити булаву на берці.

Автор: Аніта Мінко