В суботу, 16 березня, українцям показали черговий випуск популярного в Україні гумористичного шоу "Квартал 95".

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Відповідне відео на телеканалі 1+1 переглянули тисячі українців, які усе більш прискіпливо слідкують за творчістю коміків після реєстрації лідера студії Володимира Зеленського у кандидати на пост глави держави.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Квартал 95 показав зустріч "головного політика" країни із своїм політологом, до якого він прийшов, ніби на "прийом до лікаря".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Артисти у гумористичній формі шокували українців обіцяним курсом долару, який був анонсований на початку п'ятирічки "по-новому" та реальним станом гривні по відношенню до світової валюти зараз.

"Поки у народу імунітет від таких, як ви, не виробиться - нове життя не настане", - резюмував Володимир Зеленський.

Перед фінальною піснею студія приділила декілька хвилин Порошенку і показала, як він збільшував собі рейтинг. Однак найбільшу увагу прикувала до себе фінальна пісня, присвячена нечесним виборам і до чого вони можуть привести, а також відношенню до себе українців, які продадуть свій голос.

Фінальна пісня гумористів розчулила українців - коміки наголошують на необхідності чесності насамперед самим собою, своєю родиною та дітьми.

Нагадаємо, Володимир Зеленський, незважаючи на те, що незабаром візьме участь у президентських виборах нашої країни, не перестає радувати фанатів студії Квартал 95 яскравими і смішними номерами.

Останнім став виступ коміків в суботу, 16 березня, ключовим та яскравим номером якого стала сценка, пов'язана з кандидатурою шоумена на головний пост країни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Києві відбулися зйомки чергового випуску гумористичного шоу "Вечірній Квартал".

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

У ньому художній керівник колективу Володимир Зеленський продемонстрував сцену, в якій пожартував про свій статус кандидата в президенти.

На цей раз відкривав усе на сцені Палацу "Україна" Євген Кошовий, який з цього приводу сказав:

Також Знай.ua писав про те, що в суботу, 16 березня, актори студії Квартал 95 показали українцям черговий випуск гумористичного шоу.