Президент РФ Володимир Путін у своєму найближчому оточенні визнав, що анексія Криму була серйозною помилкою, однак не має наміру визнавати цей факт публічно.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, передають ЗМІ.

"Зараз у Путіна просто немає виходу. У нас, до речі кажучи, різні служби цікавляться нашою думкою: як ви думаєте, Путін міг би піти з Криму, не втративши обличчя? Немає такого шляху, просто немає. А як Путіну визнати, що він зробив помилку? Він, до речі, в своєму колі про це давно говорить. Це перевірені джерела. Він каже: "Ми з Кримом зробили помилку, але цього ми не визнаватимемо". Ось така ось концепція", - розповів Джемілєв.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окрім того він додав, що для Путіна піти з Криму - це як "зробити харакірі".

Нагадаємо, 18 березня у росіян "свято" - анексія українського Криму.

Володимир Путін
Володимир Путін

Однак, 5 років тому вони і не підозрювали, чим обернеться злочинне бажання Путіна вхопити шматок української землі.

Санкції, введені Заходом, сильно вдарили по Криму. Економіка РФ в стагнації, на півострів і його розвиток немає грошей, а інвестиції виявилися неможливими через санкцій. Через злочинний наказ Путіна анексувати Крим, постраждали не тільки мешканці півострова, але і пересічні росіяни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у двох великих містах Росії місцеві жителі вийшли на поодинокі пікети проти анексії українського Криму.

Учасники акції вийшли на вулиці Москви й Санкт-Петербургу з плакатами: "Крим. Підсумки", "Список Олега Сенцова", "Крим вам замість пенсій", "Крим – це Україна", "Віддай поцуплене".

Про це повідомляє Крим.Реаліі.

Також Знай.ua писав про те, що окупанти перетворили анексований півострів на воєнну базу.