Кандидат у президенти України, відомий Володимир Зеленський сказав, що ключову п'ятірку своєї команди представить після виходу до другого туру президентських виборів. Про це шоумен сказав на зустрічі з провідними бізнес-асоціаціями в Києві в понеділок.

"Ми хочемо представити ключових людей до кінця другого туру, якщо ми туди пройдемо. За ніс водити людей не будемо - ми п'ятірку назвемо. Решту - там на це буде до президентських повноважень майже 2,5 місяця. Я вважаю, нам цього часу вистачить, щоб усіх знайти", - наголосив Зеленський.

Як повідомив Зеленський, він бачить у себе в команді людей, які прийшли на зустріч із ним і має сподівання, що вони також прагнуть бути у його команді.

Цікаво, що у зустрічі брали участь екс-глава Міністерства фінансів України Олександр Данилюк, колишній міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус, народний депутат Сергій Лещенко і співвласник "Нової Пошти" В'ячеслав Климов.

Зеленський зазначив, що команда - "дуже складне питання", і з деякими імовірними кандидатами на ключові державні посади не було досягнуто домовленості.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ось є персонаж, я з ним вів переговори, тому що ми знаємо один одного з моменту захисту Краматорського аеропорту в 2014 році - Кривонос Сергій Григорович, він захищав. Супер офіцер, який наразі став... заступником голови РНБО. Він - кандидат у президенти, ми з ним зустрілися, домовилися, як воно буде потім - побачимо, але в секторі оборони ти - №1, я тебе бачу", - сказав кандидат.

Зеленський додав, що з Кривоносом домовилися про підписання меморандуму з підтримки після другого туру виборів.

"Після цього через два дні та походу до Адміністрації президента він знявся на користь на користь Петра Порошенка. Я не знаю, з чим це пов'язано, але я можу просто сказати, що ця людина була на це місце", - сказав Зеленський

Що стосується Служби безпеки України, то, за його словами, "треба дивитися на офіцерів у других і третіх ланках у службі". Ніколи не спілкувався із екс-главою СБУ, кандидатом у президенти Ігорем Смешком, але його хвалять

Зеленський вважає, що з потенційним членом команди потрібно провести якийсь час, щоб зрозуміти "чим людина дихає".

"Я маю з ним пожити - я не знаю, як можна по-іншому людей брати на роботу", - підсмував кандидат у президенти.

Зеленський планує максимально боротися з корупціонерами усіма можливими способами.

Нагадаємо, після смерті Началової Зеленському нагадали про "любовний зв'язок" зі співачкою.