Українцям показали свіже соцопитування з приводу рейтингів кандидатів на президентських виборах, які відбудуться за лічені дні.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це повідомляє група "Рейтинг" та публікує дані дослідження.

"Опитування торкнулося громадян, які вже визначилися із вибором кандидата та мають намір голосувати", - відзначили у коментарі.

Дослідження дозволило соціологам визначити трійку лідер з-поміж усіх кандидатів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Першу сходинку рейтингу займає Володимир Зеленський, який випередив опонентів із значним відривом.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Слідом за слугою народу на другій позиції рейтингу опинилася лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Замикає трійку лідерів чинний президент України Петро Порошенко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, український президент Петро Порошенко мріє стати депутатом Європейського парламенту після того, як піде з посади президента.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Гучну заяву нинішній гарант зробив у понеділок, 25 лютого на молодіжному форумі в Переяслав-Хмельницькому Київської області.

"Коли мене запитують, ким я хочу працювати ... вже після президентської каденції, я кажу: для мене є одна гідна робота, про яку я мрію - бути депутатом Європейського парламенту", - заявив Порошенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за Володимира Зеленського на виборах президента України готові проголосувати 34% українців, які визначилися зі своїм вибором.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Такі дані опитування, яке провела у березні Всеукраїнська громадська організація "Передові правові ініціативи". Актор є лідером симпатій майже в усіх областях України, де проводилося дослідження.

Найбільший показник підтримки (майже 46%) у нього на Дніпропетровщині. Понад 40% його рейтинг сягнув у Сумській, Харківській, Запорізькій областях, трохи менше 40% – на Одещині, Миколаївщині, Рівненщині, Кіровоградщині, Закарпатті, Чернігівщині та Херсонщині. Водночас Петра Порошенка загалом підтримують 14,22%, Юлію Тимошенко – 12,9%, Юрія Бойка – 11,1% опитаних. Решта кандидатів набирають менше 7%.

Також Знай.ua писав про те, що кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах обговорюють у всьому світі - слуга народу зміг пробудити до себе інтерес з боку громадськості від відомих політиків та журналістів до звичайних громадян.