Кандидати у президенти поділилися планами щодо організації та покращення рівня життя українських родин.

Відповідні месседжі кандидатів проаналізували експерти ГО "Громадський рух "Всі разом".

Аналіз здійснювався за ключовими словами передвиборчих програм політиків: сім’я, шлюб, родина, діти, ЛГБТ, ґендер, гендер, стать, одностатеві, секс, орієнтація, партнерства, батьківство, чоловік, дружина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лідер передвиборчих перегонів Володимир Зеленський, малюючи картину ідеальної України в своїй програмі, згадує про молоду сім’ю один раз в контексті надання можливості вибору квартири чи заміського будинку (1).

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Займаючи місце в трійці лідерів перегонів за соціологічними опитуваннями, Юлія Тимошенко наголошує на підтримці сімей, які народжують Україні дітей (2).

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Чинний Президент Петро Порошенко обіцяє збільшити обсяги допомоги при народженні і догляді за дитиною, особливо тим родинам, які виховують трьох дітей і більше (3).

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Прагнути до того, що у молодої сім’ї буде лише один клопіт – обрати квартиру в місті чи заміський будинок", - йдеться у передвиборчій програмі Володимира Зеленського.

"Повернемо виплати на народження дитини, які були раніше: 50 тис. гривень – при народженні першої дитини, 100 тис. гривень – при народженні другої дитини, 150 тис. гривень – при народженні третьої дитини та всіх наступних дітей", - обіцяє лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Ми збільшимо обсяги допомоги при народженні і догляді за дитиною, особливо тим родинам, які виховують трьох дітей і більше", – йдеться у програм чинного президента Петра Порошенка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, політолог, експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко показав, як українці ставляться до влади.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома Україні соціологічна група "Рейтинг" у період 9-15 березня провела чергове соціологічне опитування на тему електоральних симпатій.

Також Знай.ua писав про те, що лідер студії "Квартал 95" і кандидат в президенти Володимир Зеленський зізнався в тому, що розмовляв з президентом України Петром Порошенком.