У російській Держдумі взялися розраховувати збитки, нібито завдані Україною окупованому Росією Криму.

Голова Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що створено спеціальну робочу групу в нижній палаті, яка оцінить збиток. Про це він сказав в середу на засіданні Держдуми. Як розповів Володін, робоча група створена на чолі з першим віце-спікером Думи Іваном Мельниковим.

"Що стосується аналізу шкоди і збитків, завданих Криму і Севастополю за 23 роки анексії Криму і Севастополя Україною, ми це питання обговоримо сьогодні на раді Державної Думи, і будемо переходити до прийняття конкретних рішень, в рамках яких ми постараємося з залученням економістів, вчених, академії наук, за участю представників регіонів, вивчаючи ситуацію і в Криму, і в Севастополі, вийти на підсумковий документ", - наголосив Володін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Росіяни зовсім втратили сором своїми неадекватними заявами... За заявами країни-агресора, "що стосується грошей, треба порахувати, скільки Україна заборгувала, а так як їх ще Євросоюз підтримує, які борги на Євросоюз перейдуть".

Нагадаємо, Путін перекинув до Криму бригаду ядерних бомбардувальників, під загрозою вся Європа. У Путіна заявили, що це літаки ракетоносної авіації, які проходять глибоку модернізацію. З окупованого путінськими головорізами Кримського півострова прийшли надто тривожні новини. Так, з’ясувалась інформація, що Російська Федерація розмістила в Криму ракетоносці Ту-22М3. Відомо, що ці повітряні судна пройшли глибоку модернізацію і мають потужне озброєння.

Як повідомляв Знай.uа Крим – це Україна: в Києві нещадно покарали любителя "руського міра", відео 18+.

Знай.uа писав, цього не буде ніколи, Путін: Могеріні виступила з жорсткою заявою.