Ключовий опонент Володимира Зеленського у боротьбі за посаду президента – це «армія екзальтованих сектантів», а порядок денний нинішніх виборів – дискусія не про сенси, а про розмір брехні. Тому висміювання опонентів, а не суперечки з ними стало правильною стратегією виборчої кампанії актора. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив політтехнолог Михайло Подоляк.

«Зеленський дивовижно, бездоганно, майстерно грає на протесті. Мовчки, жорстко, інтригуюче та без найменших шансів для Петра Олексійовича. І цього цілком достатньо. Тому що його завдання – демонстративне покарання та зруйнування нинішнього блискучого орвеллівського «колгоспу тварин», який з такою любов’ю виплекало найближче оточення Петра Олексійовича», – написав він.

На думку експерта, Зеленський є «дзеркалом», у якому гіпертрофованими мазками відбивається абсурдна сутність системи Петра Порошенка, просочена брехнею та корупцією.

«Самопливом саме він (Зеленський, – Ред.) одягнув «гусеничні траки» і потихеньку так починає долати шоколадне бездоріжжя», – зазначив Михайло Подоляк.

Він також вважає, що прихильники чинного президента «хочуть ізолювати та сховати країну в глухій глушині», щоб у ній продовжувалося розкрадання кредитних коштів, отриманих від зарубіжних партнерів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Зеленський – як не парадоксально – єдиний, хто може в деталях показати нутро цієї абсурдної «системи Петра Олексійовича». Тому що він не дискутуватиме з нею всерйоз. На відміну від інших кандидатів, які справді занадто серйозно сперечаються з нинішнім «печерським цирком». Усьому свій час і місце. І роль Зеленського – лише зруйнування цього самого «колгоспу тварин», – підсумував експерт.