Українцям розповіли про особисте життя та вподобання кандидата у президенти Анатолія Гриценка.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Про це повідомляє "Українська правда".

Підлеглі Гриценка називають ерудованим і вимогливим керівником, разом з тим відзначають, що з початком виборчої кампанії він став дещо м'якшим, у неформальній обстановці намагається бути компанійським.

"Анатолій Степанович – досвідчений політик, але йому не завжди вдається визнавати свої помилки і відповідати на незручні запитання, як це було у випадку із питаннями про роль Віктора Балоги на початку створення передвиборчого штабу Гриценка", - кажуть підлеглі Гриценка.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"У відносинах із підлеглими Гриценко поводить себе як і належить армійському полковнику – суворий і вимогливий. Від усіх він тримається на однаковій дистанції", - додають у штабі.

Журналістам вдалося дізнатися також деякі подробиці побуту та гастрономічні вподобання лідера "Громадянської позиції".

Виявляється, Гриценко зовсім не вибагливий у їжі – їсть борщ, гречку, рис, котлети, відварене м'ясо, запечену рибу, обожнює сало.

"Анатолій Степанович відмовився від вживання виробів з борошна і солодкого, через що суттєво втратив вагу. Цукор замінює медом", - розповіли у оточенні кандидата.

Однак шкідливих звичок Гриценко не позбувся- упродовж дня він безперестанку курить Marlboro gold та п'є багато кави.

До алкоголю ставиться спокійно – у компанії може випити трохи горілки, на прийомах бере келих сухого вина.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Кандидат у президенти майже не займається спортом, але обожнює рибалити.

"Коли шеф знає, що в нього попереду риболовля – відразу помітно по виразу обличчя. Навіть якщо день важкий і напружений, він все одно спокійний, і задоволений", – зауважує один з працівників штабу Гриценка.

Нагадаємо, Лідер "Громадянської позиції" та кандидат у президенти Анатолій Гриценко відповів на найважливіші питання, які сьогодні турбують українців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український політик Євген Рибчинський поділився з українцями несподіваним прогнозом щодо результатів президентських виборів, перший тур яких відбудеться вже 31 березня.

Також Знай.ua писав про те, що Анатолій Гриценко відповів на найважливіші питання, які сьогодні турбують українців - про виборчі перегони, повернення Криму та Донбасу та рівень життя громадян.