У середу, 20 березня, уряд таємно проголосував за рішення про продовження трудового договору з чинним керівником "Нафтогазу" Андрієм Коболєвим.

Андрій Коболєв
Андрій Коболєв

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Лідер Радикальної партії України Олег Ляшко заблокував роботу засідання Кабінету Міністрів, вимагаючи скасувати таємне рішення про продовження трудового контракту з головою НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим та ліквідувати рішення Кабміну про підвищення тарифів на газ.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Незважаючи на публічну заяву Володимира Гройсмана про проведення конкурсу на посаду голови "Нафтогазу", уряд таємно проголосував за рішення про продовження трудового договору з чинним керівником підприємства Андрієм Коболєвим.

Дізнавшись про це, Олег Ляшко в оточенні своїх однопартійців увірвався на засідання Кабміну і заблокував його роботу. Намагаючись не допустити в будівлю уряду прихильників Ляшка, поліція побила перед входом до Кабміну одного з пенсіонерів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії зажадав особисто від Гройсмана припинити побиття людей і принести потерпілому свої вибачення. Ляшко зажадав припинити таємне голосування і скасувати прийняте рішення про продовження Коболєву трудового контракту.

Ляшко також зажадав від Гройсмана скасувати прийняте в минулому році рішення уряду про підвищення цін на газ для населення і повернути в державний бюджет України незаконно отриману Коболєвим премію в розмірі одного мільярда 395 млн грн.

"У Радикальної партії є чітка вимога особисто до вас, Володимире Борисовичу! Ви не повинні підписувати трудовий договір з Коболєвим до тих пір, поки він не поверне в бюджет мільярдну премію, яку він незаконно отримав з бюджету і вивів в офшори. Ви зобов'язані скасувати рішення про підвищення тарифів на газ, що призвело до багатомільйонних боргів населення. Не може бути такого, щоб чиновники отримували зарплати по 800 тисяч. Ви, як уряд, зобов'язані вирішити ці питання, але ви нічого не робите!", - заявив Ляшко.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Володимир Гройсман у свою чергу не зміг дати виразних відповідей Олегу Ляшку, пообіцявши врахувати побажання Радикальної партії під час прийняття рішень.

Фракція Радикальної партії Олег Ляшко разом з людьми прийшла в Кабмін

Geplaatst door Дмитро Лінько op Woensdag 20 maart 2019

Нагадаємо, у середу, 20 березня, стало відомо про черговий політичний скандал, який влаштував у Кабміні лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер "Радикальної партії" та кандидат у президенти України Олег Ляшко ніколи не мав власного бізнесу, однак володіє статками, які важко переоцінити.

Також Знай.ua писав про те, що відома Україні соціологічна група "Рейтинг" у період 9-15 березня провела чергове соціологічне опитування на тему електоральних симпатій.