Політична партія відомого українського коміка, кандидата в президенти Володимира Зеленського "Слуга народу" очолила рейтинг політичних сил, за які українці готові віддати свій голос на парламентських виборах, передає Рoliteka.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, з посиланням на соціальні опитування різних українських моніторингових груп.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Так, за інформацією журналістів, серед тих, хто визначився з вибором і має намір голосувати, партія "Слуга народу" отримала 26,4% підтримки. Рейтинг ВО "Батьківщина" склав 18,2%, "БПП "Солідарність" готові підтримати 12,7%, "Опозиційну платформу – "За життя" – 12,7%, "Громадянську позицію" Анатолія Гриценка – 11%, Радикальну партію – 6,4%, партія "Опозиційний блок користується підтримкою 4,2% опитаних.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У Верховну Раду проходить політична сила, яка долає п'ятивідсотковий бар'єр. Зазначається, що опитування було проведено в період з 11 по 18 березня методом особистого інтерв'ю. Всього було опитано 2047 респондентів старше 18 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розлючені високими рейтингами Володимира Зеленського опоненти не гребують ніякими маніпуляціями, фейками і навіть прямими образами, щоб зганьбити "слугу народу". Про це повідомляють у Зе!команді кандидата.

Варто нагадати, що СБУ проводили спецоперацію з використанням спеціального технічного обладнання для негласного отримання інформації у відповідності з постановами Київського апеляційного суду. Це не пов'язано з одним із кандидатів у президенти або їх оточенням. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Нагадаємо, Зеленського обливають брудом перед виборами: українці стали горою.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський знайшов гроші на зарплати: декого гарненько "витряхнуть".

Знай.uа писав, Зеленському вдалося неможливе: успіх слуги народу показали в цифрах.

Дивіться відео по темі: