Команда відомого українського шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського нещодавно надали можливість усім охочим поставити запитання щодо діяльності "смішного кандидата". Представники Зеленського заявили, що це найбільший волонтерський контакт-центр.

Про це повідомили на офіційних сторінках Зе!команди в соціальних мережах.

"Тут нададуть відповідь на будь-яке питання, що вас цікавить. Від годин голосування до адреси офіційного Зе!офісу вашого міста, від інструкції, як проголосувати до розвитку судової системи", - йдеться у повідомленні.

Контакт-центр Зеленського функціонує 4 дні. Нині він налічує 1 670 волонтерів. Охочих поставити запитання щодо діяльності "смішного кандидата" та його команди виявилося вже 4 642 особи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Найпопулярнішими темами запитав, за словами команди Зеленського, є день виборів, війна на сході та корупція в країні.

Щоб отримати поставити будь-яке запитання Володимиру Зеленському та його команді, досить лише залишити контактні дані на сторінці " Зе!питання" - і вам ту же передзвонять і ви отримаєте відповідь.

Раніше ми писали про те, що політична партія відомого українського коміка, кандидата в президенти Володимира Зеленського "Слуга народу" очолила рейтинг політичних сил, за які українці готові віддати свій голос на парламентських виборах.

Нагадаємо, український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський на зустрічі з журналістами розповів про труднощі, з якими він зіткнувся після того, як розпочав свою передвиборчу кампанію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський, Порошенко та Тимошенко розповіли про родину: підгузки, інтим та ЛГБТ. Відповідні меседжі кандидатів проаналізували експерти ГО "Громадський рух "Всі разом".

Також Знай.ua писав, Квартал 95 жорстко висміяв "мочилово" Зеленського: сци**ун, брехло і маріонетка Коломойського.