Нещодавно президент Росії Володимир Путін відвідав окупований Сімферополь, де виступив на концерті, присвяченому п'ятиріччю російської анексії Криму. Він порівняв російських військових під час захоплення півострова з бійцями Червоної армії на початку Другої світової війни.

Примітно, що на захід глава Кремля одягнув бронежилет під плащ. Користувачі мережі припустили, що він готується до бойових дій або нападу ворожих диверсантів.

«Бабуся вчора від хвилювання все не своє, дідове наділа. Штани, бронік під плащ. Чи може, броніков штуки три», написала в Twitter блогер під ніком RoksolanaToday&Крим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Користувачі також активно коментували зовнішній вигляд Путіна: «Може воно вагітне?», «Виглядає, як вагітний. Чи вагітна? Чи як?».

Ще юзери згадали вульгарні жарти президента РФ про «дідуся і бабусю» і статеві органи: «Так ні. Це у дідуся стали з'являтися статеві органи бабусі!»

Деякі коментатори вказали на страх Путіна перед появою на території вкраденого півострова і явну схильність до носіння максимальної кількості «броні» на собі.

«У нього і на черепі, під ботоксом броня прибита», «Бронік проти отрути!?) Смішно)», «А чи не простіше приїзжати у танку?», «Та в нього там кальсони також броньовані», «Просто під низ - ватник, а зверху - плащ», «Штани на виріст, знову ж таки», — написали вони.

Крім того, користувачі порівняли Путіна з відомими персонажами з казок і анекдотів: «Старий лицар в прихованих обладунках», «Попандопуло судячи з прикиду», «Ні це старий, який постійно ходив до «чорного моря?», «Трудовик з нашої школи», «Володар овець», «Кабайчик з пальчик».

Нагадаємо, що Дональд Трамп все-таки набагато ближче до народу, ніж здається. Якби не пересаджене волосся і надмірна засмага, то взагалі зійшов би "за свого".

Як повідомляв портал Знай.иа, Володимир Путін на щорічному саміті Федеральних зборів Росії звернувся зі своїм посланням до всього світу. Основний посил був спрямований на Європу.

Також портал Знай.иа писав, що величезна карикатурна статуя Дональда Трампа заввишки 20 метрів наробила шуму на фестивалі Carnevale Di Viargeggio в приморському місті Віареджіо в Тоскані.