Лідер студії Квартал 95 та кандидат у президенти Володимир Зеленський здивував українців несподіваною заявою щодо політичних амбіцій фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Про це повідомляє Рoliteka.

Під час зустрічі з представниками бізнес-асоціації Заленський розповів, що готовий був підтримати Вакарчука, якби той балотувався на виборах 31 березня.

“Я і ще один музикант, всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був, я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо – давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями”, – сказав він.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окрім того Зеленський підкреслив, що наразі в суспільстві існує величезний запит на зміни.

Нагадаємо, кандидат в президенти України Володимир Зеленський заявив, що був готовий підтримати лідера групи Океан Ельзи Святослава Вакарчука у разі його висунення на посаду президента.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Про це Зеленський заявив 18 березня на зустрічі з представниками бізнес-асоціацій.

"Я і ще один музикант (Вакарчук), всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був (кандидатом - Ред.), я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо - давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями", - цитують Зеленського УН.

Варто нагадати, що в січні Вакарчук заявив, що не братиме участі в президентських виборах 2019 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда відомого українського шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського нещодавно надали можливість усім охочим поставити запитання щодо діяльності "смішного кандидата".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Представники Зеленського заявили, що це найбільший волонтерський контакт-центр.

Також Знай.ua писав про те, що кандидати у президенти поділилися планами щодо організації та покращення рівня життя українських родин.