Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оцінив шанси кандидата у президенти Володимира Зеленського на майбутніх виборах.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Про це він заявив під час інтерв'ю із журналістом Дмитром Гордоном.

Аваков відзначив, що Володимир Зеленський прийняв виклик, поставши перед усією Україною в образі президента Голобородько в серіалі "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гордон поцікавився у Авакова, чим, на його думку, зумовлений високий рейтинг слуги народу та популярність серед українів.

"Я думаю, що це така туга за новим політичним лідерам. Це такий візуальний образ, який він зумів стаорити у своїх кінофільмах, коли представив такого ідеалістичного персонажа, як президент Голобородько. Це одночасно, дозволю собі так сказати, ляпас нинішньому політикуму. Іноді заслужено, іноді - ні", – сказав міністр.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"І тепер Володимиру, якщо йому призначено бути президентом, доведеться відповісти на цей виклик. Це теж дуже складна робота", – резюмував Аваков.

Нагадаємо, кандидат в президенти України Володимир Зеленський заявив, що був готовий підтримати лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука у разі його висунення на посаду президента.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Про це Зеленський заявив 18 березня на зустрічі з представниками бізнес-асоціацій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда відомого українського шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського нещодавно надали можливість усім охочим поставити запитання щодо діяльності "смішного кандидата".

Представники Зеленського заявили, що це найбільший волонтерський контакт-центр.

"Тут нададуть відповідь на будь-яке питання, що вас цікавить. Від годин голосування до адреси офіційного Зе!офісу вашого міста, від інструкції, як проголосувати до розвитку судової системи", - йдеться у повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що кандидати у президенти поділилися планами щодо організації та покращення рівня життя українських родин.