Команда Володимира Зеленського звернулася до українців із важливим проханням, яке стосується допомоги під час виборів.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Про це йдеться на сторінці "Зе!Команди" у Facebook.

У команді кандидата Володимира Зеленського запустили так званий "спостерігач-челендж" - колеги слуги народу попросили українських артистів побути спостерігачами на виборах президента.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

З відповідною ініціативою виступив актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий. Він запропонував співакам Ользі Поляковій та Дзідзьо, а своєму колезі по "Кварталу" Олександру Пікалову та комік-команді "Загорецька Людмила Степанівна" стати спостерігачами на виборах на своїх дільницях.

Євген Кошовий і Володимир Зеленський
Євген Кошовий і Володимир Зеленський

"Повірте, з вас корона не впаде", - підкреслив він.

CHALLENGE від Жеки КОШОВОГО: Ставай спостерігачем! | НЕПРОЄВИБОРИ #10

CHALLENGE від Жеки КОШОВОГО: Ставай спостерігачем! У 10 випуску Нероєвиборів дивіться: Як стати спостерігачем? Та що для цього потрібно? Адресу Зе!Офіса у вашому місті шукайте тут: ze2019.com/offices #наблюдательчеллендж

Geplaatst door Команда Зеленського op Woensdag 20 maart 2019

У команді Зеленського пояснили, що спостерігачем може стати будь-хто: треба лише завітати до їхнього офісу в Києві із паспортом, подати заяву про згоду бути спостерігачем і обрати бажаний виборчий округ.

Після цього людину реєструють в окружній виборчій комісії і видають посвідчення спостерігача.

Нагадаємо, команда відомого українського шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського нещодавно надали можливість усім охочим поставити запитання щодо діяльності "смішного кандидата".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Представники Зеленського заявили, що це найбільший волонтерський контакт-центр.

Про це повідомили на офіційних сторінках Зе!команди в соціальних мережах.

"Тут нададуть відповідь на будь-яке питання, що вас цікавить. Від годин голосування до адреси офіційного Зе!офісу вашого міста, від інструкції, як проголосувати до розвитку судової системи", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидати у президенти поділилися планами щодо організації та покращення рівня життя українських родин.

Відповідні месседжі кандидатів проаналізували експерти ГО "Громадський рух "Всі разом".

Також Знай.ua писав про те, що актор студії Квартал 95 та друг кандидата у президенти Володимира Зеленського Євген Кошовий звернувся до українців із важливою заявою, яка стосується виборів.