Петро Порошенко в рамках свого агітаційного туру по Україні відвідав місто Косів, де він вкотре осоромився. Конфузи просто переслідують голову держави і на цей раз, на площі Незалежності традиційна масовка, яку звезли на концерт, трохи перестаралася: приклалася до руці Порошенко і стала її цілувати.

Після інциденту президент просто пішов далі, не звернувши на неї ніякої уваги. Суспільство тут же вибухнуло коментарями на цей рахунок: "Люди, люди ви що подуріли, може ноги будемо цілувати ворюзі?", "Це навіть не худоба, бо худобу, як женуть,то вона ще боцається. Це привезли кілька автобусів пов*й . За бабоси, цілує куди скажуть!", "Постгеноцидна хвороба совка ... "За шмат гнилої ковбаси і рідну матір продасте, як попроси ..." Сумно."

Юрист Михайло Шнайдер також поділився відео у себе на сторінці.

Під постом можна спостерігати безліч цікавих коментарів:
"Може це отруйний укус?", "Я дивуюся......... люди, навіщо ж так принижувати себе ? Навіть якщо ви за Порошенка, чому треба цілувати йому ,,брудні руки? Ну вітайте його голосно, тисніть руку якщо так вам подобається. Що ви, холопи перед паном ? Позорище, таких зневажають!", "Путіну теж підлабузники ручки цілують!І Петя так хоче,що він гірший чи що?", "Кріпаки. 100%, що не презилента вибираємо, а пана. При кріпосному праві хоч був Юріїв день: раз у році можна було поміняти поміщика, а тепер раз на 5 років", " цар, дуже приємно, здрастуйте, цар", " до решти не дістали - нахилятися треба!"

Варто відзначити, що за даними соціологічних опитувань у Порошенка немає шансів у другому турі президентських виборів, а за деякими даними, він може навіть не потрапити у другий тур.

Нагадаємо, що Зеленський відповів на пропозицію Порошенка.

Раніше, Знай. ua повідомляв, що команда Порошенка налякала українців, тільки подивіться на ці обличчя.

Також, портал Знай. ua писав, що Порошенко зустріли в Полтаві погромами.