Актор студії Квартал 95 та друг кандидата у президенти Володимира Зеленського Євген Кошовий звернувся до українців із важливою заявою, яка стосується виборів.

Про це повідомляє Зе!Команда та публікує відповідне відеозвернення соратника слуги народу, передає Рoliteka.

Кошовий закликав українців ставати спостерігачами на виборах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Зараз ми разом із вами - своєрідна армія, яку обдурити чи обікрасти нікому не вдасться", - заявив Кошовий.

Друг Зеленського розповів українцям шлях спостерігача від початку реєстрації безпосередньо до самого вибору виборчого округу.

"Голосуйте, спостерігайте, перемагайте", - наголосив Кошовий.

Окрім того, він звернувся до зірок українського шоу-бізнесу.

"У цей непростий час, коли українці роблять важливий для нашої держави вибір, ми не повинні стояти осторонь і попрацювати спостерігачами. Тому я передаю цей челлендж Дзідзьо, Олександру Пікалову, Людмилі Загорській та Олі Поляковій", - резюмував Євген Кошовий.

Нагадаємо, у понеділок, 18 березня, відомий комедійний актор, учасник студії "Квартал 95" Євген Кошовий звернувся до українців з важливим проханням. Так, комік записав у своєму Instagram-профілі відео, в якому звернувся до жителів Луганщини.

"Годі, Вася, залипати в Инсту. Іди, міняй місце голосування, у тебе на це залишилося всього п'ять робочих днів", - попередив Кошовий, після чого виконав пісню про Луганщину.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер студії "Квартал 95" і кандидат в президенти Володимир Зеленський зізнався в тому, що розмовляв з президентом України Петром Порошенком. За словами коміка, гарант пропонував Володимиру місце в партії.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Також Знай.ua писав про те, що українцям показали свіже соцопитування з приводу рейтингів кандидатів на президентських виборах, які відбудуться за лічені дні.