Білоруські ЗМІ поширюють чутки про те, що глава їх держави Олександр Лукашенко незабаром піде у відставку. Є і такі кадри, які пішли далі і повідомили, що Лукашенко готує "маршрути евакуації" з країни.

"Служба безпеки президента Республіки Білорусь отримала розпорядження відпрацьовувати маршрути евакуації Олександра Лукашенка з країни у разі нештатної ситуації", – затверджує Telegram-канал "Компромат Білорусь".

Лукашенко
Лукашенко

Досить підозріле повідомлення було опубліковано 21 березня. Росія пунктом призначення не є, зазначають автори ресурсу. За їх словами, "маршрут евакуації" Лукашенка пролягає в одну з арабських країн. Яка конкретно держава мається на увазі, автори не уточнили.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Втім, до подібних гучних заяв варто ставитися з великою часткою скепсису. Ніяких джерел інформації про підготовлювану "втечу" Лукашенка автори публікації не призводять.

З іронією до повідомлення "Компромат Білорусь" поставилися навіть їх колеги – Telegram-канал "Білоруський гамбіт": "А чого не в Україну? Там же за вашими прогнозами друг Порошенко перемагає", – прокоментували автори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що соратник лідера партії "Батьківщина" і кандидата в президенти Юлії Тимошенко Сергій Соболєв розповів про ймовірні "фінансових махінаціях" між чинним главою держави Петром Порошенком і Росією. Соболєв переконаний, що РНБО оприлюднено список російських компаній, проти яких Україна застосувала санкції, є ширмою для прикриття злочинних махінацій президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, Лукашенко зібрався у відставку: що буде з Білоруссю без лідера.

Як повідомляв Знай.uа Росія готує ядерну війну: від слів екстрасенса кидає в жар, кнопка смерті напоготові.

Знай.uа писав, Росія почала окупацію Білорусі: все завершиться дуже швидко.

Дивіться відео по темі: