Відомий журналіст, головний редактор "Цензор.нет" Юрій Бутусов розповів про скандал в "Укроборонпром", про причетність до нього Олега Гладковського та Петра Порошенка і про те, чому справа може "канути у Лету" і загубитися в архівах. Про це журналіст розповів в інтерв'ю Politeka.

"Якщо влада віддає під суд Гладковського - вийти може багато цікавої інформації про усіх посадовців, тому влада буде намагатися цього уникнути того, щоб Гладковський потрапив за грати і давав свідчення у суді... Будуть зараз це переводити у довгий ящик, щоб якомога затягнути будь які визначення наслідків цієї справи, а потім будуть намагатися це все просто списати в архів і визнати ці аудіозаписи несуттєвими. НАБУ уже вийшли із заявою, що ці записи жодного значення не мають, тому вони не звернули на них увагу. Це, звичайно, фальсифікація з боку НАБУ".

Олег Гладковський
Олег Гладковський

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Ми писали, що президент України Петро Порошенко відреагував на скандальне розслідування журналістів Bihus.Инфо.

За його словами все розслідування будується на витоці данних з правоохоронних органів. Крім того він розповів, що відразу ж після виходу розслідування відразу ж підписав наказ про звільнення Олега Гладковського.

Раніше ми писали, що з'явилися нові подробиці корупційного скандалу в "оборонці". Відомо, що більша частина так званого "листування" на 87 сторінках, яке підлеглі Луценка передали навесні 2017 року до НАБУ, стосується розслідувань протиправної діяльності компаній, якими керують два нардепи.

"Йдеться про факти заволодіння 300 млн куб. м. газу (кримінальне провадження від 12.12.2016 р.) Та одного з епізодів заволодіння коштами "Укрзалізниці" (виробництво від 31.03.2016 р.)", - заявили в Бюро.

Так, у першому випадку до кримінальної відповідальності притягуються посадові особи і неформальні куратори ТОВ "Енергія-Новий Розділ" та ТОВ "Енергія-Новояворівськ", бенефіціарами яких є два народних депутати (один з них - голова комітету Верховної Ради з питань транспорту).

Нагадаємо, Україна на порозі економічного колапсу: транш МВФ під питанням.

Як повідомляв Знай.uа політичні ігри чи корупція? – Чим насправді займається НАБУ.

Знай.uа писав, позбавили армію шансу перемогти: в НАБУ розсекретили кожну махінацію "Укроборонпрому".