Кандидат у президенти України Володимир Зеленський впевнено «втер носа» багатьом вітчизняним політикам, запропонувавши людям альтернативу

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесєв, пише Рoliteka.

«…з’явився Зеленський. А Юля на нього оперативно не зреагувала. Ну, типу, якийсь клоун. Артист великих і малих театрів. Максимум, опонент Ляшка. Тільки передньопривідний. А коли заміри Зеленського стали катастрофічно зростати, Тимошенко показала свою стратегічну неадекватність”, – зазначив він.

При цьому тактика «сидіти в кущах і нічого не робити», стверджує Лесєв, працювала тільки до появи Зеленського.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Але вся ця тактика – сидіти в кущах і ніхера не робити – працювала тільки до появи Зеленського. Хто такий Зеленський і що від нього очікують, ми вже розібрали в попередній програмі. Зеленський – це віртуальна казка. Телевізійний герой. Якщо хочете, сексуальна фантазія. Але навіть сексуальна фантазія збуджує більше, ніж Юлія Тимошенко. Але сама Тимошенко цього не розуміє. Вона думає, що ми повинні збудитися, не отримуючи ніяких нових смислів», – підкреслив він.

Водночас, уточнив Лесєв, кандидати в президенти Порошенко і Тимошенко, за фактом, пропонують українцям одне і те саме.