Шоумен Володимир Зеленський розповів про компроміси на які готовий піти заради завершення війни.

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, найрейтинговіший кандидат у президенти розповів, що можна піти на певні мовно-культурні поступки, зважаючи на особливість цих регіонів. Крім того він додав, що жодних інших поступок не буде.

"Можна розглядати культурно-мовні особливості цих регіонів, - вважає Зеленський. - А що стосується всього іншого - якби вони залишилися з вільною і незалежною Україною, то вже отримали б на порядок більше прав і свобод, ніж коли-небудь зможуть мати в РФ", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше повідомляли, що кандидата у президенти Володимира Зеленського, рейтинги якого, за даними соціологів, не на жарт тривожать опонентів, продовжують закидати фейками, аби хоч якось зганьбити новоспеченого політика.

В команді Зеленського заявили, що влада замовила проти нього "жовті" газети з фейковими матеріалами.

"Ранкові історії: нинішня влада не витримує конкуренції та вирішує замовити тираж "жовтих шпальт", на яких зухвало поливає Зеленського фейковим брудом та переносить вибори на місяць назад", - сказано у повідомленні.

У команді Зеленського зазначили, що їм навіть коментарі давати смішно з цього приводу, настільки маразматично виглядають подібні "інформаційні ластівки". Разом з тим у вихідних даних самої газети зазначається, що її замовником є кандидат у президенти Сергій Каплін.

Нагадаємо, перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко зареєструвала законопроект про обов'язкові дебати між учасниками другого туру президентських виборів.

Як повідомляв "Знай.ua", міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оцінив шанси кандидата у президенти Володимира Зеленського на майбутніх виборах.

Також "Знай.ua" писав, що лідер студії Квартал 95 та кандидат у президенти Володимир Зеленський здивував українців несподіваною заявою щодо політичних амбіцій фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Порошенко пролітає: у другому турі Зеленський зустрінеться з Тимошенко - Пальчевський