Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.

Про це він розповів в інтерв'ю журналістам, яке опублікував штаб Зеленського.

Глава студії Квартал 95 пояснив, що вирішив йти в президенти України, адже відчуває обов'язок перед країною.

"Це більше, ніж борг. Тому що ми винні своїй країні, вона підняла нас. З'явився реальний вакуум в політичному просторі, де народ не вірить жодному з топових політиків, які є сьогодні. Я хочу щось зробити. Я хочу це змінити. Я хочу привести професійних і порядних людей у владу", - пояснює він свої наміри.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зеленський за п'ять років президентства націлений на масштабні зміни. Він повідомив, що хоче максимально змінити тембр і настрій політичного істеблішменту. За його словами, на відміну від політиків, які вже на цих виборах думають, як затриматися при владі довше, він йде на один термін, тому що вважає за потрібне вирішувати проблеми прямо зараз. Тобто не думати про те, ким він буде через п'ять років, щоб залишитися при владі.

Кадр із серіалу Слуга народу

"Я не думаю про свій рейтинг. Я в цьому, слава Богу, вільний. І звичайно ж, я хочу залишити слід в історії, зрозумілої історії, чесної історії. Тому що я думаю зараз конкретно про своїх дітей", - зазначає Володимир Зеленський.

Також кандидат у президенти висловив свою думку про війну на Донбасі. Зеленський пояснив, що це зараз найголовніше і гостре питання в Україні. Ми не починали цю війну, але якщо є шанс її закінчити, то він зробить все можливе для цього.

Інтерв’ю Володимира Зеленського –– про війну на Донбасі, олігархів та Слугу Народу

Інтерв‘ю Володимира Зеленського з представниками світових ЗМІ: New York Times, Washington Post, Bloomberg, Der Spiegel, The Economist, Le Figaro, Atlantic Council та Kyivpost. Обговорили найгостріші теми: • Війна на Донбасі; • Вплив олігархів на владу в Україні; • Президенство та «Слугу Народу». Дивіться прямо зараз — дуже цікаво!

Geplaatst door Команда Зеленського op Donderdag 21 maart 2019

Нагадаємо, Зеленський дав інтерв'ю світовим ЗМІ і розповів, що чекає Україну після його президентства.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський заговорив про компроміси для Донбасу.

Знай. ua писав, що Зеленський скоро зміниться.