Кандидат у президенти України, шоумен та лідер студії Квартал 95 Володимир Зеленський розповів, що планує зробити із своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Про це він заявив під час зустрічі із представниками іноземних ЗМІ.

У ході зустрічі Зеленський заявив, що в разі перемоги на виборах глави держави він планує розпрощатися зі всім своїм бізнесом.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Більше того, слуга народу назвав терміни, згідно з якими планує вийти зі всіх своїх бізнес-часткок - ближче до виборів у Верховну Раду, які відбудуться у жовтні поточного року.

Верховна Рада
Верховна Рада

При цьому шоумен наголосив, що у нього немає жодних зобов'язань ні з однією компанією, а з "1+1" працює лише студія Квартал 95.


Варто додати, що Зеленський показав одну із найбільш солідних декларацій серед усіх кандидатів у президенти. За словами журналістів, він продовжує залишатися співвласником Green Family LTD. На даний момент невідомо, чи є у Зеленського контракт з компанією "Золотий Вік", що продає ювелірні вироби.

Нагадаємо, шоумен Володимир Зеленський розповів про компроміси на які готовий піти заради завершення війни.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, найрейтинговіший кандидат у президенти розповів, що можна піти на певні мовно-культурні поступки, зважаючи на особливість цих регіонів. Крім того він додав, що жодних інших поступок не буде.

"Можна розглядати культурно-мовні особливості цих регіонів, - вважає Зеленський. - А що стосується всього іншого - якби вони залишилися з вільною і незалежною Україною, то вже отримали б на порядок більше прав і свобод, ніж коли-небудь зможуть мати в РФ", - сказав він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олександр Турчинов розкрив власне бачення щодо перебігу президентських виборів в Україні та назвав кандидатів, яким він симпатизує найбільше.

Також Знай.ua писав про те, що останні соціологічні дослідження чітко показують, що до другого туру виборів точно проходить Володимир Зеленський.