Кандидат у президенти Володимир Зеленський починає набирати ваги на політичному Олімпі, його шанси високо оцінюють політологи та експерти як в Україні, так і за кордоном.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Перспективи Зеленського залежать не лише від симпатій електорату - є інші важливі фактори, які можуть забезпечити йому гарні політичні перспективи, вважає політолог Олег Саакян.

"Феномен Зеленського пов'язаний з трьома речами: недовіра людей до політики, політиків як таких, і Зеленський розглядається виборцем як несистемний кандидат. Другий момент – це його широка впізнаваність, пов'язана з політичним полем, але не в статусі політика. Плюс зав'язана на гуморі. Невідому людину неможливо було б підготувати до виборів, роблячи його відомим. І третій секрет Зеленського - це підтримка медіа холдингу 1+1", - розповів він.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Саакян додає, що один лише комічний талант Зеленського не забезпечив би йому першість в соціологічному рейтингу. Просто міфи про особистості Зеленського дозволяють українцям думати, що він абсолютно відрізняється від політиків, які зараз відомі в Україні. А дізнатися правду про нього майже неможливо, оскільки він майже не виступає як кандидат на публіці.

"Не один фактор, а кілька дали можливість Зеленському самореалізуватися в образі опозиції до політики в цілому. І йому вдалося зібрати на собі більшу частину протестних сподівань населення", - резюмував політолог.

Нагадаємо, кандидат у президенти України, шоумен та лідер студії Квартал 95 Володимир Зеленський розповів, що планує зробити із своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він заявив під час зустрічі із представниками іноземних ЗМІ.

У ході зустрічі Зеленський заявив, що в разі перемоги на виборах глави держави він планує розпрощатися зі всім своїм бізнесом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.

Про це він розповів в інтерв'ю журналістам, яке опублікував штаб Зеленського.

Глава студії Квартал 95 пояснив, що вирішив йти в президенти України, адже відчуває обов'язок перед країною.

Також Знай.ua писав про те, що шоумен Володимир Зеленський розповів про компроміси на які готовий піти заради завершення війни.