Скандальну путінська пропагандистка Ольга Скабеєва заявила про готовність балотуватись у президенти України.

Про це вона заявили в ефірі пропагандистського ток-шоу 60 хвилин.

Варто відзначити, що свій передвиборчий ролик вона оприлюднила на українській мові під час трансляції скандальної пропагандистської програми.

Сама Скабеєва заявила, що приводом для висунення стало те, що український народ нібито не бачить гідного кандидата.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Всього 12% українців довіряють президентських виборів. Тобто решта 88% жителів відносяться до них скептично і готові ці вибори не визнавати. Який з цього можна зробити висновок? На Україні немає гідного кандидата", - заявила телеведуча, посилаючись на дані американської аналітично-консультативної фірми Gallup.

Раніше ми повідомляли, що шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.

Глава студії Квартал 95 пояснив, що вирішив йти в президенти України, адже відчуває обов'язок перед країною.

"Це більше, ніж борг. Тому що ми винні своїй країні, вона підняла нас. З'явився реальний вакуум в політичному просторі, де народ не вірить жодному з топових політиків, які є сьогодні. Я хочу щось зробити. Я хочу це змінити. Я хочу привести професійних і порядних людей у владу", - пояснює він свої наміри.

Зеленський за п'ять років президентства націлений на масштабні зміни. Він повідомив, що хоче максимально змінити тембр і настрій політичного істеблішменту. За його словами, на відміну від політиків, які вже на цих виборах думають, як затриматися при владі довше, він йде на один термін, тому що вважає за потрібне вирішувати проблеми прямо зараз. Тобто не думати про те, ким він буде через п'ять років, щоб залишитися при владі.

"Я не думаю про свій рейтинг. Я в цьому, слава Богу, вільний. І звичайно ж, я хочу залишити слід в історії, зрозумілої історії, чесної історії. Тому що я думаю зараз конкретно про своїх дітей", - зазначає Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що потрібно знати кожному українцю напередодні виборів президента.

Як повідомляв "Знай.ua", експерт назвав головний страх Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що Пальчевський розповів про перемогу Зеленського.

Порошенко конфліктує з опозицією: Фесенко