Лідер Опозиційної платформи – «За життя» Юрій Бойко допустив, що в Раді буде створена коаліція з партією Батьківщина Юлії Тимошенко.

Про це він розповів, виступаючи на каналі NewsOne.

Юрий Бойко
Юрий Бойко

Він заявив, що готовий до об'єднання і формування коаліції з тими, "хто буде з нами згоден, хто буде робити кроки для миру в країні і тим, хто буде захищати економічні інтереси" виборців.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Юрий Бойко
Юрий Бойко

Бойко відповів на питання, чи можливий варіант об'єднання з Тимошенко. Він сказав "Якщо буде посил до миру, то так".

"Я вважаю, що наш виборець заслуговує того, щоб був створений єдиний опозиційний фронт. Ми протягнемо їм руку, якщо вони зрозуміють, що треба відповідати на запит виборця і об'єднуватися ... Ми готові до об'єднання в майбутньому, щоб відстояти інтереси виборців", - зазначає політик.

Варто нагадати, що Антирейтинг влади – 70-75%, рейтинг опозиції в особі Юрія Бойка – 10. Чи можливо таке? Цим питанням у своєму блозі на Кореспонденті задається політолог Павло Рудяков.

Однак, настільки високий показник у Бойка, на його думку всього лише черговий приклад політичних маніпуляцій з використанням соціології.

"Навіть якщо розглядати всерйоз міфічну перспективу проходження Юрія Бойка у другий тур президентських виборів, там у нього шансів – нуль цілих нуль десятих. Бойко програє абсолютно всім кандидатам з групи "топ".

Таким чином, упевнений експерт, комусь вигідно тягнути Юрія Анатолійовича вгору, щоб розбити електоральне поле і не дати можливості опозиційно налаштованим виборцям зробити чіткий і конкретний вибір сили, яка буде реально відстоювати їх інтереси, в тому ж парламенті.

"Очевидно, що "проект Бойка" – завідомо непрохідний, безперспективний. Бойко позбувся підтримки, як партії, так і електорату, вільно чи мимоволі ставши знаряддям маніпуляції нинішньої влади".

Нагадаємо, Путін "купив" зрив виборів: мільйони – на шпигунів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Пішов у відрив: Зеленський випереджає Порошенко в президентському рейтингу на 20%

Також Знай.ua" писав про те, що Гриценко може зробити Тимошенко так приємно, що Порошенко цього не винесе