У п'ятницю, 22 березня кандидат в президенти України Володимир Зеленський та його дружина Олена дали відверте інтерв'ю у себе вдома для телеканалу ICTV.

Зеленський відверто розповів про проблеми, що хвилюють виборців, та про пріоритети своєї передвиборчої програми.

Зокрема, кандидат в президенти зазначив, що ставить собі за мету за 5 років президенства розчистити ґрунт для нового в Україні, щоб до влади прийшли нові люди, які хочуть змін і здатні на це працювати.

Головними пріоритетами у своїй діяльності у разі, якщо він стане президентом, Володимир Зеленський назвав боротьбу з корупцією, зупинення війни та підняття економіки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я хочу жити в цій країні, тому дуже хочеться це зробити", - зазначив Зеленський.

До виборів залишається все менше часу і українці все більше переживають за те, як вони пройдуть.

Володимир Зеленський звернувся до всіх виборців з теплими словами.

"Бажаю прожити ці дні не як перед страшним судом. У кожного з вас є сім'я, рідні, бережіть їх, думайте про те, щоб їм було добре жити.

І нехай день виборів пройде з усвідомленням того, що від вас щось залежить, якою буде країна, у якій будете жити ви і ваші діти.

Прийдіть на вибори і віддайте свій голос за того, кого ви хочете бачити президентом – не важливо, чи це чоловік, чи жінка.

Ви повинні зробити вибір - це те з чого починається самоідентифікація. Пам'ятайте, що ви вибираєте обличчя нашої країни. Ми самі вирішуємо як жити і де жити", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський розповів, що планує зробити із своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Також Знай.ua писав, Арсен Аваков оцінив шанси слуги народу на президентських виборах.