У п'ятницю, 22 березня кандидат в президенти України Володимир Зеленський та його дружина Олена дали відверте інтерв'ю у себе вдома для телеканалу ICTV.

Зеленський відверто розповів про проблеми, що хвилюють виборців, та про пріоритети своєї передвиборчої програми.

У той же час його вірна супутниця по житті і кохана дружина Олена відповіла на запитання ведучого, якою вона бачить роль першої леді.

Олена розповіла, що спочатку була категорично проти президентства свого чоловіка і зовсім не бачила себе в ролі першої леді.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Спочатку я була агресивно налаштована проти, але з того моменту коли я зрозуміла, що дорога вже обрана - я намагаюся тримати себе в руках, консолідувати флюїди в одну точку. Наразі виходить", - розповіла вона.

Олена зізналась, що не думала про роль першої леді. Зараз вона просто намагається допомагати своєму чоловіку.

"Я знаю, що це важка роль. Думаю, що цей тендем повинен повторювати те, що насправді відбувається в сім'ї. У нас в сім'ї є лідер – Володимир. Я допомагаю і підтримую його, як можу. Та все ж, я наразі не думаю про цю роль – першої леді. Хоча б тому, що не люблю загадувати. Питання потрібно вирішувати по мірі їх поступлення", - зазначила Олена.

Олена також розповіла, що пише не лише сценарії для "Кварталу 95", а й допомагає своєму чоловіку у передвиборчій роботі. І якщо потрібно буде редагувати його виступи, як президента, то вона готова це робити. Олена пожартувала, що шкодує, що не може редагувати слова Володимира в онлайн-режимі.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський розповів, що планує зробити із своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Також Знай.ua писав, Арсен Аваков оцінив шанси слуги народу на президентських виборах.