У п'ятницю, 22 березня кандидат в президенти України Володимир Зеленський та його дружина Олена дали відверте інтерв'ю у себе вдома для телеканалу ICTV.

Зеленський відверто розповыв про проблеми, що хвилюють виборців, та про пріоритети своєї передвиборчої програми.

Зокрема, кандидат в президенти зазначив, що ставить собі за мету за 5 років президенства розчистити ґрунт для нового в Україні, щоб до влади прийшли нові люди, які хочуть змін і здатні на це працювати.

Головними пріоритетами у своїй діяльності у разі, якщо він стане президентом, Володимир Зеленський назвав боротьбу з корупцією, зупинення війни та підняття економіки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я хочу жити в цій країні, тому дуже хочеться це зробити", - зазначив Зеленський.

Але є в програмі Зеленського пункт, який крім нього не вписав до свого плану дій жоден інший кандидат – сортування сміття і відмова від пластику. Щоб виконати цей пункт, доведеться добряче попрацювати, підняти величезний пласт, починати з дитячого садка вчити дітей ставитись відповідально до екології. В противному разі Україна вже зовсім скоро може потонути в пластиковому смітті.

Зеленський зазначив, що насправді рішення є, адже у світі люди давно успішно боряться з цією програмою. Потрібно лише це все запровадити у нашій країні, закріпивши на законодавчому рівні. Зеленський вважає, що потрібно розповідати людям і вчити їх, як на цьому можна ще й заробити попри те, що виконаєш свою соціальну місію.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський розповів, що планує зробити із своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Також Знай.ua писав, Арсен Аваков оцінив шанси слуги народу на президентських виборах.