Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський розповів про свою програму: як зробити Україну кращою

У п'ятницю, 22 березня кандидат у президенти України Володимир Зеленський та його дружина Олена дали відверте інтерв'ю у себе вдома для телеканалу ICTV. Зеленський відверто розповів про проблеми, які хвилюють виборців, і про пріоритети своєї передвиборної програми.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Монетизація субсидій: яку суму отримають українці "живими" грошима

1676 грн на місяць - це середній розмір монетизованої субсидії в Україні. Йдеться саме про виплати, які українці отримують "живими" грошима. Пенсіонерам монетизовані субсидії переводять на картки або видають готівкою разом з пенсіями. Тим субсидіантам, які не отримують пенсію, потрібно звернутися до найближчого відділення Ощадбанку.

Ціни на автогаз зроблять з водіїв пішоходів: приготуйтеся до критичного стрибка

У понеділок-п'ятницю, 18-22 березня, роздрібні ціни на скраплений газ СПБТ підвищилися на 4,83% з 11,17 до 11,71 гривні за літр в порівнянні з попереднім тижнем, 11-15 березня. Варто зазначити, що з початку 2019 року роздрібні ціни на скраплений газ СПБТ знизилися на 12,02% з 13,31 гривень/літр.

Погода на 23 березня: весна принесе снігові сюрпризи

Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в суботу 23 березня.

"Відомо, що 23 березня - Всесвітній день метеоролога. І це моє одне з найулюбленіших свят. Тому що це красиво, цікаво, неймовірно перспективно, завжди сучасно і завжди - серед людей. Вже почалася весна і батьки починають нервувати, куди направити дитину на подальшу професійну перспективу. В - метеорологію. Ніколи не пошкодуєте)", - заявила Діденко.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Вибори 2019: дізнайся результати першим

Результати президентських виборів 2019 почнуть оголошувати після закриття виборчих дільниць 31 березня. Підсумки голосування Центральна виборча комісія публікуватиме у міру обробки бюлетенів, повідомляють ЗМІ. На вибори президента в цьому році з державного бюджету виділено солідну суму – 2,3 млрд гривень.