Бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю "ВВС Україна" заявив, що ніякої фінансової підтримки кандидатів у президенти України Юлії Тимошенко і Володимиру Зеленському не надає.

"Фінансову підтримку можете відразу відкидати. Навіть якщо б я хотів фінансово підтримати, то не зміг би, бо обмежений через заморозки активів Високий суд Лондона" – сказав бізнесмен.

Відповідаючи на питання, чи може лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко стати хорошим президентом, Коломойський заявив: "Я вважаю, хоч вона і не належить до молодого покоління політиків, але це людина, яка, як кажуть, пройшла і Крим, і Рим, злети і падіння... Вона однозначно буде краще, але потрібно давати дорогу молодим".

Про шоумена Зеленском бізнесмен сказав, що той для нього – символ зміни поколінь, "як закінчується зима і весна приходить".

"Хочеться жити в країні, якою керують молоді і симпатичні люди", – сказав він.

"У нас із Зеленським є контрактні відносини: між телеканалом, де я є акціонером, і його продакшн-студією. Вважаю, що телевізійна група "1+1" дуже зацікавлена в контракті з "Кварталом" Зеленського, де він є фронтменом. Це – всі наші відносини. У нас немає спільного бізнесу", – зазначив Коломойський.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Він запевняє, що Зеленський – повністю самостійний.

"Не може людина з більш низьким інтелектом та ерудицією впливати на більш розумну і талановиту. Тому я можу сказати, що він досить самостійний, навіть повністю самостійний", – сказав бізнесмен.

Коломойський заявив, що у нього немає "особистої війни" з діючим президентом України Петром Порошенко, однак він не хотів би бачити його на посту президента вдруге.

"Я не хочу, щоб він отримав ще один термін. Я вважаю, що перший термін – це п'ять років розчарувань за його правління" – зазначив бізнесмен.

Нагадаємо, раніше Коломойський підтримав Зеленського: потрібні мільйони.

Як повідомляв раніше Знай.uа український комік і телеведчий Володимир Зеленський знову посів першість у президентському рейтингу.

Знай.uа писав, Арсен Аваков оцінив шанси слуги народу на президентських виборах.