Терорист та екс-ватажок псевдореспубліки "ДНР" Ігор Гіркін розповів про клонів президента РФ Володимира Путіна. За його слова, очільник Кремля має відразу декілька двійників.

Про це Гіркін заявив на прес-конференції в Росії. Фрагмент з його виступом показали в ефірі каналу Sobinews під час інтерв'ю з українським журналістом Романом Цимбалюком.

Гіркін зазначив, що у президента Росії Володимира Путіна є щонайменше три двійники. Він сказав, що Путіна скине не народна революція, а його власне оточення.

"Їх зараз показують, як мінімум, трьох. Сто відсотків упевнений, Путіна буде скидати не народна революція — Путіна скине його власне оточення", - сказав екс-ватажок "ДНР".

Ігор Гиркин (Стрєлков)
Ігор Гиркин (Стрєлков)

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Український журналіст не сприйняв таку заяві Ігоря Гіркіна серйозно. Він сказав, що Росії немає сенсу шукати двійників правителю.

"Щодо двійників, трійників, я не дотримуюся ось цих божевільних ідей про те, що є якась вселенська змова, фабрика, де штампують Путінів. Росія так влаштована, що тут одна людина рулить державою. Не може бути інакше", - вважає українець.

Зазначимо, що в Кремлі розглядали сценарій передачі влади Володимиром Путіним за казахських сценарієм так званого "транзиту" влади. Ряд членів правлячої еліти хочуть, щоб президент Володимир Путін залишався при владі максимально довго, стверджують наближені до Кремля джерела.

Серед можливих сценаріїв — змусити сусідню Білорусію об'єднатися з Росією для того, щоб Путін зміг очолити новостворену державу, обійшовши таким чином, встановлений Конституцією ліміт на кількість президентських термінів, який обмежуються цифрою не більше, ніж два поспіль.

Нагадаємо, що Янукович повертається до України: Путін виписав "легітимному" квиток в один бік.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", смерть від задушення: "хрещеного батька Путіна" знайшли зі страшними травмами, несумісними з життям.

Також "Знай.ua" писав про те, що Путін побоявся їхати до Криму без захисту і надягнув бронік: у мережі вже висміяли фото.