Американські друзі закликали українців обов'язково прийти на вибори президента України, які відбудуться 31 березня. Посол Сполучених Штатів Америки Марі Йованович заявила, що демократія працюватиме тільки за участю громадян.

Про це стало відомо завдяки зверненню дипломата на сторінці посольства США в соцмережі Facebook.

Марі Йованович

"Чи знаєте ви, де будете через тиждень? Якщо ви ще не плануєте голосувати на виборах, я закликаю вас зробити це. Демократія працює тільки за умови активної участі громадян. І вибори – це те, як ми визначаємо, хто буде нашими лідерами, і ми говоримо їм, що очікуємо від їх дій", – заявила Йованович.

вибори в Україні
вибори в Україні

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дипломатка нагадала, що її було призначено послом в Україну екс-президентом Бараком Обамою, але залишилася на цій посаді після того, як американським лідером став Дональд Трамп, який був противником політики Обами. Вона вважає ознакою справжньої демократії, коли після обрання будь-якого президента, громадяни США об'єднуються навколо нього і підтримують.

Ambassador Yovanovitch about Democracy and Presidential Election in Ukraine

🇺🇦 Подивіться відео, в якому Посол Йованович ділиться своїми роздумами про демократію і президентські вибори в Україні 🇺🇸 Hear Ambassador Yovanovitch’s thoughts about democracy and the upcoming Ukrainian presidential election.

Geplaatst door U.S. Embassy Kyiv Ukraine op Zondag 24 maart 2019

Варто нагадати, що в той час, коли Генеральна прокуратура та українські спецслужби не можуть довести справу корупції Порошенка до кінця, за справу взялися європейські та американські структури. Антикорупційне розслідування відкрили Кіпрський суд, Британське агентство шахрайства в особливо великих розмірах (SFO) і організація Євросоюзу по боротьбі з шахрайством (OLAF).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в березні і квітні нинішнього року 2,1 мільйона пенсіонерів по всій Україні отримають одноразову компенсацію до пенсії в розмірі 2410,17 гривень. Всі ті пенсіонери, які мають великий стаж, але отримують мінімальну пенсію, повинні отримати компенсацію за березень. Це пообіцяв чинний президент України Петро Порошенко на засіданні Ради національного розвитку Чернівецької області.

Нагадаємо, можливий переможець президентських виборів вказав на прем'єр-міністра: ви всі його знаєте.

Як повідомляв Знай.uа під адміністрацію Порошенка притягли "Гладковського" з відрубаними руками: фото.

Знай.uа писав, у Росії розповіли, коли Путін зважиться на повномасштабне вторгнення: тільки одне його зупиняє.