Український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський пояснив, як буде завойовувати довіру українців. Річ у тому, що коміку часто закидають звинувачення щодо його невідповідності ролі "головнокомандувача української армії".

Про це Зеленський розповів у своєму інтерв'ю телеканалу ICTV. У нього шоумен відверто розповів про проблеми, які хвилюють виборців, і про пріоритети своєї передвиборної програми.

"Я розумію скепсис людей, але її (довіру, - ред.) треба заслужити. Своїми вчинками. Ось цими переговорами, і природно правильними кадровими призначеннями, керівників Генштабу, Міноборони, РНБО й так далі. Я розумію, чому люди так говорять. Але ми ж не закінчили війну, війна триває ", - заявив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою

Окрім того Зеленському закидають залежність від українського олігарха Ігоря Коломойського та несамостійність "смішного кандидата" як політика. Сам Зеленський, відповідають на запитання щодо цього, пояснив, як заведено в його родині.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"У моїй родині, це я, Олена та наші батьки. Ми дуже болісно сприймаємо дві речі: нечесно зароблені гроші та несамостійність. Це на рівні, вибачте, будь ласка, чоловічих амбіцій. Це дві речі, які є каменями спотикання в будь-якому моєму рішенні. Мені нецікаво нічим займатися, якщо там не чесні гроші або якщо я виконую чиюсь волю. Важливим момент — волю когось, якогось персонажа ", - заявив лідер студії "Квартал 95" Зеленський.

Нагадаємо, Євген Кошовий влаштував Зеленському сцену ревнощів через Вакарчука: "знаєте, мені прикро".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", вірна супутниця по життю та дружина Зеленського Олена відповіла на запитання ведучого, якою вона бачить роль першої леді.

Також Знай.uа" писав про те, що Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінову заяву.