Скандальний український політик Михайло Добкін поїхав в Амстердам. Фотографіями своїх пригод з "найвеселішої столиці світу" політик хвалиться на своїй сторінці в соцмережі Instagram. На новій фотографії Добкін "загадково" дивиться вгору на тлі будинку. Фото зроблено в чорно-білих тонах.

На своїй сторінці в Instagram політик ділиться свіжими фото і відео зі столиці Нідерландів. Фото політик підписав "йти будемо по дахах, втім, як завжди".

Також скандальний політик опублікував відео, де він грає на губній гармошці разом з вуличними музикантами, а перехожі кидають йому дрібниця. «Не ми такі, життя таке)))», — сказано в підписі до ролика.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Цікаво, що мати Добкіна Алла відреагувала на пост в коментарях і спробувала його захистити: «Красавы! Клас! З тобою синочок не засумуєш! Ось і. Секрет молодості і краси! А хто слиною бризкає - це гірські козли Бережи тебе Господь! Ти найкращий!!!❤️💋😘🙏😜». Нардеп відповів: «Намагаюся мама!))».

Нагадаємо, "Президент публічного дому": українці весело відреагували на доньку Добкіна в політиці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.