Стало відомо, що телеканал 1+1 цілий день транслюватием передачі із Зеленським. Так на телеканалі заявили, що Зеленський буде в "день тиші" фігурувати у своїй телепередачі як "актор, а не кандидат".

У передачах, які транслюватимуть на телеканалі 1+1 у "день тиші" 30 березня, кандидат у президенти Володимир Зеленський не бере, а в архівний випуск "Вечірнього кварталу" бере участь як "актор, а не кандидат". Про це йдеться в заяві 1+1 media Ігоря Коломойського.

"Медіагрупа вважає, що не порушує законодавство, показуючи Зеленського - актора, так само як і канали групи 1+1 media або інші канали можуть транслювати події за участю президента при виконанні обов'язків глави держави, наприклад, під час міжнародних зустрічей", - пояснили на талеканалі.

Програма передач 1+1 30 березня виглядає наступним чином:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом з тим, у 1+1 стверджують, що начебто програмна сітка не адаптується під рекламу політичних сил і не зазнає кардинальних змін вже кілька років.

Варто зазначити, що "Квартал 95" – одна з найбільших в Європі компаній по виробництву розважального контенту: художнє повнометражне кіно, комедійні серіали, масштабні ТБ-шоу, телефільми, мюзикли та власні формати, концерти, фестивалі гумору, анімація, івенти та багато іншого.

Особливий стиль "Кварталу 95", який вже впізнають не лише в Україні, але і за її межами – це поєднання гарного гумору та позитивного погляду на життя, актуальності та гострої політичної іронії, а також орієнтація на загальнолюдські і сімейні цінності.

Нагадаємо, "Я розумію скепсис": Зеленський розповів, як завойовуватиме довіру українців.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", вірна супутниця по життю та дружина Зеленського Олена відповіла на запитання ведучого, якою вона бачить роль першої леді.

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінову заяву.