Шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський висловив свою точку зору щодо перспективи вступу України до НАТО.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він заявив у інтерв'ю для українських ЗМІ.

Один із найбільш рейтингових кандидатів вважає, що вступ України в НАТО допоможе реформувати армію і забезпечити суверенітет України.

“Потрібно будувати потужну армію. Інтеграція в НАТО — це перш за все спосіб реформування армії та забезпечення суверенітету України. Вважаю, що вступ до НАТО має проходити тільки через всеукраїнський референдум. Але в армії потрібно переходити на натівські стандарти, вчитися у натівських фахівців. Зарплата і соціальний захист воїнів повинні бути на рівні армій НАТО”, – відзначив Зеленський.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський пояснив, як буде завойовувати довіру українців.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Річ у тому, що коміку часто закидають звинувачення щодо його невідповідності ролі "головнокомандувача української армії".

Про це Зеленський розповів у своєму інтерв'ю телеканалу ICTV. У нього шоумен відверто розповів про проблеми, які хвилюють виборців, і про пріоритети своєї передвиборної програми.

"Я розумію скепсис людей, але її (довіру, - ред.) треба заслужити. Своїми вчинками. Ось цими переговорами, і природно правильними кадровими призначеннями, керівників Генштабу, Міноборони, РНБО й так далі. Я розумію, чому люди так говорять. Але ми ж не закінчили війну, війна триває ", - заявив Володимир Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Україна стоїть на порозі серйозного оновлення політичної еліти, причому це оновлення буде системним.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Суспільство більше не хоче красивих слів, всі чекають реальних справ - саме тому Зеленський набрав такий високий рейтинг, практично нічого не роблячи.

Про це розповів політичний аналітик, співзасновник Українського інституту майбутнього, шеф-редактор аналітичного порталу "Хвиля" Юрій Романенко.

Також Знай.ua писав про те, що телеканал 1+1 цілий день транслюватием передачі із Зеленським.