Кандидат у президенти України, комік Володимир Зеленський заявив, що абсолютно його не лякають каверзні запитання журналістів. А не бере участь у передвиборних "ток-шоу", бо просто його це напружує.

Шоумен Володимир Зеленський, який балотується в президенти України, переконаний, що ігнорує передвиборні ток-шоу не через страх "сказати щось зайве". Про це він заявив у ефірі на телеканалі "1+1", що вийшов в ефір 24 березня.

Зеленський пояснив свою неучасть у передвиборних ток-шоу, як частину своєї тактики ведення передвиборчої кампанії.

"Справа не в питаннях. Розумієте, політики, коли вони збираються разом, вони починають лаятись. Таке дог-шоу, а не ток-шоу", – сказав він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як відомо, вибори президента в Україні відбудуться на 31 березня 2019 року. Виборча кампанія почалась 31 грудня 2018 року. 8 березня Центрвиборчком затвердив остаточний список з 39 кандидатів у президенти.

Судячи із результатів опитування, що проводилось на початку березня групою SOCIS та Інститутом стратегічних досліджень та прогнозів "Янус", Зеленський лідирує у рейтингу кандидатів у президенти. За нього готові проголосувати 20,5% респондентів. Чинний президент України Петро Порошенко в цьому рейтингу другий з 13,3% підтримки.

23 березня перший заступник голови Верховної Ради, нардеп від БПП Ірина Геращенко назвала Зеленського "неуком, не здатним без папірця зв'язати двох слів".

Нагадаємо, "Я розумію скепсис": Зеленський розповів, як завойовуватиме довіру українців.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", вірна супутниця по життю та дружина Зеленського Олена відповіла на запитання ведучого, якою вона бачить роль першої леді.

Також "Знай.uа" писав про те, що кандидатам не до сміху: Зеленський на телеканалі 1+1 жартуватиме з них у "день тиші".