Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський відповів на одне із найболючіших питань українців про шляхи вирішення конфлікту на Донбасі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він розповів в інтерв’ю для українських ЗМІ, пише Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що слуга народу вирішив прокоментувати гучну заяву, яку ще в 2014 році адресував президенту РФ Володимиру Путіну.

Зокрема, перед початком війни на Донбасі шоумен і лідер Студії Квартал 95 Володимир Зеленський звернувся до Володимира Путіна з закликом не допустити бойових дій.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Кандидат у президенти України у спілкуванні з журналістами нагадав, що тодішня гучна заява була зроблена відразу перед початком війни на Донбасі. Крім цього, Володимир Зеленський закликав не виривати фразу з контексту.

“Я сказав, що готовий стати на коліна, тільки не ставте на коліна Україну. Не треба виривати уривок. Ми всі відчували, що будуть військові дії, тому всі були на таких емоціях”, — пояснив кандидат у президенти.

Крім цього, Володимир Зеленський розповів, яким чином Україна зможе повернути контроль над окупованими територіями Криму і Донбасу. На його переконання, це відбудеться в разі зміни влади в Російській Федерації. Також він закликав не забувати про потужну інформаційну війну проти Росії, яка дозволить виграти Україну цю війну.

Нагадаємо, відомий український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, як буде розв'язувати головну проблему України — війну з Росією.

Зеленський вважає, що проблему окупації Донбасу потрібно вирішувати дипломатичним способом.

"Найскладніша історія — війна внутрішня, тобто корупція і війна зовнішня — на Донбасі. Я не бачу іншого шляху, як дипломатичного вирішення питання. На кону життя людей, вони не повинні ні вмирати, ні тікати з України. Так, у нас є Мінські домовленості, які не працюють. Потрібно робити новий формат, потрібні переговори з Росією, Звичайно ж зі спостерігачами — США або ЄС. Необхідно домовитися з Росією, щоб ввести миротворців на лінію перетину, а потім далі, вглиб, в маленькі міста Донецької та Луганської області ", - розповів він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.

Також Знай.ua писав про те, що Україна стоїть на порозі серйозного оновлення політичної еліти, причому це оновлення буде системним.