Телеканал 1+1 звернувся до українців із важливою заявою перед виборами, які відбудуться вже 31 березня.

вибори в Україні
вибори в Україні

Відповідну заяву було оприлюднено для ЗМІ.

"Сьогодні, 24 березня 2019 року, ряд ЗМІ поширили інформацію про те, що 30-го березня, у так званий "день тиші" перед виборами, на телеканалі "1+1" транслюватимуться проекти "Студії Квартал 95", зі звинуваченням у тому, що програма складалася на користь кандидата у президенти Володимира Зеленського. Група 1+1 медіа хоче зауважити, що програмна сітка телеканалу не адаптується під промоцію жодних політичних сил і не зазнає кардинальних змін вже кілька років. "Студія Квартал 95" є довгостроковим партнером телеканалу, з яким було укладено договір на кілька років про виробництво продуктів на замовлення "1+1". Серед тих передач, які стоять у програмі на 30 березня, "Розсміши коміка" та "Чистоньюз" - без участі кандидата у президенти, а випуск Вечірнього Кварталу є цього дня архівним, і Володимир Зеленський там виступає актором, а не кандидатом", - йдеться в заяві.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На телеканалі підкреслили, що не порушують законодавство, показуючи пана Зеленського - актора, так само як і канали групи 1+1 медіа або інші канали можуть транслювати події за участі Президента під час виконання обов’язків голови держави, наприклад, міжнародних зустрічей.

Нагадаємо, стало відомо, що телеканал 1+1 цілий день транслюватием передачі із Зеленським.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Так на телеканалі заявили, що Зеленський буде в "день тиші" фігурувати у своїй телепередачі як "актор, а не кандидат".

Як повідомляв раніше Знай.ua, український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський пояснив, як буде завойовувати довіру українців. Річ у тому, що коміку часто закидають звинувачення щодо його невідповідності ролі "головнокомандувача української армії".

Про це Зеленський розповів у своєму інтерв'ю телеканалу ICTV. У нього шоумен відверто розповів про проблеми, які хвилюють виборців, і про пріоритети своєї передвиборної програми.

Також Знай.ua писав про те, що в штабі "провладного кандидата" за гроші адміністративного ресурсу та бюджетних коштівкупують лояльність найбідніших виборців на майбутніх виборах.