Народний депутат Сергій Лещенко, який у лютому покинув фракцію БПП та приєднався до команди кандидата в президенти Володимира Зеленського, дав відверте інтерв'ю.

Про це повідомляє Нова газета.

Народний депутат прокоментував мотиви олігарха Коломойського у цьогорічних виборах президента, зокрема, план дій щодо инного гаранта Петра Порошенка.

"Мотивацію Коломойський має просту - прибрати Порошенка, якого він сприймає як особистого ворога... Останні роки йдуть атаки на нього, але при цьому злетів Ахметов, а Медведчук повернувся у гру, а отримав доступ до величезних активів. А Коломойський відчуває себе жертвою подвійних стандартів: одні олігархи жирують, а його пресують, його мотивація зрозуміла", - відзначив нардеп.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Не оминув увагою Лещенко і найрейтинговішого кандидата Володимира Зеленського та оцінив його шанси.

"Зеленський - амбітний молодий чоловік... тобто так, Коломойський підтримує". "Коломойський - активний учасник цих виборів, який спочатку підтримував не Зеленського, а Тимошенко. Але думаю, коли він побачив рейтинги в січні-лютому цього року, то сам офігів. Не розраховував на таке".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"У другому турі Зеленський зустрінеться із Тимошенко. Її слабкість у тому, що вона одержима владою, і для неї нічого іншого немає, крім політики... З іншого боку, вона - лідер, потужний політик з величезним досвідом... Є ризик, що вона знову оточить себе старими політичними соратниками, які не відповідають викликам часу", - вважає політик.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Після виборів Порошенко втече. "На горизонті маячить кримінальне переслідування. І бігти йому, швидше за все, доведеться в Марбельї. Іспанія, на жаль, історично лояльна до сумнівних грошей, та й скільки там мала справ російська мафія. У Порошенко теж, швидше за все, є вид на проживання. Інший варіант для втечі - Молдова, бо її контролює його старий бізнес-партнер Плахотнюк ", - резюмував Лещенко.

Нагадаємо, Володимир Зеленський пояснив, як буде завойовувати довіру українців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, телеканал 1+1 цілий день транслюватием передачі із Зеленським.

Також Знай.ua писав про те, що в штабі "провладного кандидата" за гроші адміністративного ресурсу та бюджетних коштів купують лояльність виборців.