Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі опублікував термінове звернення до українського народу напередодні президентських виборів, яке він виклав у вільний доступ, про що пишуть Акценти.

Михайло Саакашвілі переконує українців у тому, що у них залишився останній шанс змінити своє майбутнє і майбутнє країни в кращу сторону. Політик акцентував увагу на майбутніх виборах президента України, явно закликаючи зробити правильний вибір. Він нагадав, що за п'ять останніх років населення нашої країни зменшилося на десять мільйонів чоловік, і назвав це катастрофою, якої не було з часів Голодомору.

Михайло Саакашвілі

У всіх бідах України грузинський політичний діяч прямим текстом звинуватив чинний політичний режим. Саакашвілі переконаний, що поки Петро Порошенко і його прихильники наживаються на багатствах країни, мільйони українців змушені працювати за кордоном на іноземців, отримуючи набагато більшу плату, ніж могли б заробляти у себе на Батьківщині.

Михайло Саакашвілі резюмував: "Україна перетворилася в найбіднішу країну Європи, зі спадом населення порівняним з Сирією. У Сирії йде війна, і люди тікають від війни. В Україні люди тікають від Порошенка і його банди, яка вбила надії мільйонів людей. У нас залишився останній шанс прийти на вибори і проголосувати проти Порошенка. Не важливо, хто з демократичних кандидатів буде президентом, головною метою є не допустити Порошенка до другого терміну, бо другий строк цього президента означатиме остаточний суспільний і економічний розвал України".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Саакашвілі вже заявляв про свій намір повернутися в Україну, чим викликав гнівний коментар першого заступника Голови Верховної Ради України та народного депутата від БПП Ірини Геращенко.

Як повідомляв портал "Знай.uа": екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі зробив гучну заяву про те, що вирішив залишити пост глави опозиційної грузинської партії "Єдиний національний рух".

Також "Знай.uа" писав, що російські окупанти захопили грузинське село Хурвалеті, після чого взяли в полон все його населення.