Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко спільно із командою власним прикладом показав, як потрібно турбуватися про чистоту свого міста не словом, а ділом.

Микола Томенко
Микола Томенко

Відповідною інформацією та фото він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Є у нашої команди така добра традиція – весну зустрічати турботою про довкілля. Нагадаю, що в останні роки ми проводили толоки біля пам`яток духовної спадщини – біля Мазепинської вежі в Києво-Печерському історико-культурному заповіднику та Тарасової світлиці на Чернечій горі в Каневі, реставрації якої наш фонд "Рідна країна" здійснив в минулому році", - написав Микола Томенко.

Є у нашої команди така добра традиція – весну зустрічати турботою про довкілля. Нагадаю, що в останні роки ми проводили...

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Geplaatst door Микола Томенко op Vrijdag 22 maart 2019

[quote author=""]"Прибирати в парку "Сирецький гай" ми вирішили, оскільки тут знаходиться Національна бібліотека України для дітей та дитяча спортивна школа "Динамо". Ми вважаємо своїм обов’язком впорядковувати час від часу місто, в якому ми живемо, оскільки наша команда переконана, що якість життя людини, а особливо українських дітей, — понад усе. Ми також вирішили підтримати популярний челендж", - резюмував він.[/quote

Нагадаємо, лідер політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився з українцями роздумами на злободенну для нашої держави тему, яка стосується недоторканності депутатів, президента та суддів.

Микола Томенко
Микола Томенко

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Микола Томенко пропонує назавжди позбавитися "хвороби корупції" у вищих ешелонах влади та називає механізм зняття недоторканності.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в українському суспільстві є тренд на об’єднання, але більшість кандидатів в президенти дуже егоїстичні, щоб поступитися своїми амбіціями.

Про це у відео-інтерв’ю Politeka заявив голова партії "Рідна країна" Микола Томенко.

За його словами, 25-30 кандидатів навіть не наберуть 1% голосів. А 5% – для багатьох буде великим щастям.

Більш за все від об’єднання виграв Анатолій Гриценко, на користь якого зняли свої кандидатури чотири кандидата, впевнений Томенко. На його думку, об’єднання навколо Гриценка – це об’єднання не проти когось, а за інший формат України.

Також Знай.ua писав про те, що лідер політичної партії Громадський рух "Рідна країна" Микола Томенко на прес-конференції в місті Чернівці розповів про унікальність нинішньої президентської кампанії, пише Рідна Країна.