У понеділок, 25 березня, ЦВК звернулася до українців із важливою заявою, яка стосується участі у виборах президента, перший тур яких стартує вже 31 березня.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Про це йдеться у офіційному зверненні ЦВК.

"Сьогодні останній день, коли можна змінити місце голосування на виборах президента — по всій Україні Центри надання адмінпослуг та районні адміністрації прийматимуть документи до 24:00", - наголосили у повідомленні.

вибори в Україні
вибори в Україні

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тому якщо виникла потреба змінити місце голосування - звертатися потрібно якнайшвдше, адже уже завтра, 26 березня, ця можливість буде втрачена і списки остаточно сформовані.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський розкрив правду про вартість своєї виборчої кампанії.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він повідомив у ефірі телеканалу "1+1".

Кандидат та шоумен розповів, що виборча кампанія кандидата в президенти коштувала йому 70 мільйонів гривень.

"Наша кампанія сьогодні коштує 70 мільйонів гривень. Це мої гроші, гроші моїх компаньйонів, засновників студії "Квартал 95", і гроші друзів. Думаю, три мільйони доларів буде коштувати вся наша передвиборна кампанія", - повідомив кандидат.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ккс-президент Грузії Михайло Саакашвілі опублікував термінове звернення до українського народу напередодні президентських виборів, яке він виклав у вільний доступ, про що пишуть Акценти.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Михайло Саакашвілі переконує українців у тому, що у них залишився останній шанс змінити своє майбутнє і майбутнє країни в кращу сторону. Політик акцентував увагу на майбутніх виборах президента України, явно закликаючи зробити правильний вибір. Він нагадав, що за п'ять останніх років населення нашої країни зменшилося на десять мільйонів чоловік, і назвав це катастрофою, якої не було з часів Голодомору.

Також Знай.ua писав про те, що із наближенням дати виборів розкривається усе більше схем масштабних фальсифікацій, які здатні суттєво вплинути на реальні результати волевиявлення українців.