Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився з українцями думками щодо когорти політиків, які за 5 років "по-новому" отримували від чинного глави держави Петра Порошенка звання та нагороди.

Микола Томенко
Микола Томенко

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

От бачу набирає обертів парад подяки владі й особисто Порошенку за отримані протягом 5 років звання, нагороди, бюджетні й партійні кошти для своїх проектів чи структур. Моя порада: не забувайте, що званнями й орденами ви забов'язані своїм батькам, вчителям і народу, а не владі; бюджетним коштам на фільми, концерти чи партійним грошам на рекламу в ЗМІ чи Інеті потрібно дякувати платникам податків, тобто всім громадянам України; - грантовим коштам на проекти реформ в Україні відповідно американським, канадським, японським чи європейським платникам податків! І не забувайте, що президенти приходять і тікають, а Україна народ - вічні. Для інформації. Я не маю жодної державної нагороди від жодного президента", - наголосив Микола Томенко.

З МІРКУВАНЬ СОВІСТІ: поради небайдужого От бачу набирає обертів ПАРАД ПОДЯКИ владі й особисто Порошенку за отримані...

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Микола Томенко op Donderdag 21 maart 2019

Нагадаємо, лідер політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився з українцями роздумами на злободенну для нашої держави тему, яка стосується недоторканності депутатів, президента та суддів.

Микола Томенко
Микола Томенко

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Микола Томенко пропонує назавжди позбавитися "хвороби корупції" у вищих ешелонах влади та називає механізм зняття недоторканності.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в українському суспільстві є тренд на об’єднання, але більшість кандидатів в президенти дуже егоїстичні, щоб поступитися своїми амбіціями.

Про це у відео-інтерв’ю Politeka заявив голова партії "Рідна країна" Микола Томенко.

За його словами, 25-30 кандидатів навіть не наберуть 1% голосів. А 5% – для багатьох буде великим щастям.

Також Знай.ua писав про те, що лідер політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко прокоментував позицію Києва у рейтингу міст Mercer, за яким визначають найбільш якісне для проживання місто.