Представник АТ Nord Stream 2 Йенс Мюллер вразив сенсаційним зізнанням: виявилося, що російський газопровід "Північний потік-2" не замінить транзит газу через Україну.

Про це передають російські ЗМІ.

За його словами, російський газопровід – це лише "додаткова інфраструктура". Оцінювати стан української інфраструктури він відмовився, назвавши це "не їх завданням".

"Математика показує, що "Північний потік-2" не зможе замінити транзит через Україну", затверджує Йенс.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Наголошується, що напередодні комітет постійних представників держав ЄС затвердив проект змін до газового законодавства Євросоюзу. Тепер за застосування правил ЄС до цього газопроводу буде відповідати Німеччина під наглядом Єврокомісії. Берлін наполягає на тому, щоб транзит газу через Україну тривав.

Категорично засуджує будівництво «Північного потоку-2» і США. Вони зазначають, що разом з "Турецьким потоком" він дасть Москві можливість реалізувати загрози.

Варто нагадати, що Президент США Дональд Трамп і канцлер Німеччини Ангела Меркель провели телефонні переговори та обговорили питання про фінансування НАТО, України і торгівлі.

Про це повідомляє прес-служба Білого дому.

Трамп і Меркель розмовляли про торгівлю, дискусії щодо Brexit у Великобританії і майбутніх зустрічей. Також вони обговорили питання фінансування НАТО.

Стефан Сейберт, представник уряду Німеччини повідомив, що телефонна розмова Меркель і Трампа також стосувалася питань, які пов'язані з Україною, однак не конкретизував, про що саме йшла мова.

Нагадаємо, Прокурор Мюллер поставив крапку у змові Трампа з Путіним: немає ніяких виправдань

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Росіяни знайшли краще "застосування" Керченського мосту: ось де ваші грошики

Також "Знай.ua" писав про те, що У Росії розповіли, коли Путін зважиться на повномасштабне вторгнення: тільки одне його зупиняє