Кандидат в президенти України Володимир Зеленський дав журналісту НВ Максиму Бутченко дивну пораду. "Смішний" кандидат порадив журналісту "подобрать терпець", щоб коли-небудь зустрітися.

У неділю, 24 березня, Максим Бутченко написав в своєму Facebook, що Зеленський відмовився дати інтерв'ю такій кількості журналістів, що з них вже можна зібрати полк "Полк ошуканих Зеленським".

Зеленский так часто отказывал журналистам в интервью, выдумывая всякие отговорки, что из этих журналистов можно уже собрать Полк Обманутых Зеленским)

Geplaatst door Максим Бутченко op Zondag 24 maart 2019

Несподівано для журналіста коментувати його допис прийшов сам шоумен і дав дивну пораду, яка ризикує перетворитися на мем.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Трохи пізніше Зеленський написав, що передасть контакти Максима Бутченко своїй прес-службі.

Чи допоможе це журналісту взяти інтерв'ю у Володимира Зеленського – невідомо, але користувачі дуже зацікавились висловом коміка.

Варто сказати, що до слів журналіста приєднались його колеги і нагадали Зеленському, скільком він відмовив у інтервю: Скрипін, Оксана Соколова, Соня Кошкіна, Яніна Соколова, та ін.

"Може вистачить ховатися? А то вже коли в Фейсбуці пишуть "сци**о" - всі знають про кого йде мова навіть без прізвища", - написав інший журналіст Святослав Батов.

Прокоментувала слова Зеленського і Яніна Соколова.

Нагадаємо, кандидат в президенти України Володимир Зеленський та його дружина Олена дали інтерв'ю у себе вдома для телеканалу ICTV.

Як повідомляв портал Знай.ua, 30 березня телеканал 1+1 цілий день транслюватиме передачі із Зеленським.

На телеканалі заявили, що Зеленський буде в "день тиші" фігурувати у своїй телепередачі як "актор, а не кандидат".

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.